Arçelik PREP Mezuniyet Töreni

Fırat Üniversitesi ve Arçelik Bilgi Teknolojileri işbirliği ile tasarlanan, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerimizin iş yeri eğitimi ve mesleki gelişimini sağlayan PREP programı, 3. dönem mezunlarını verdi.

Bu program ile öğrencilerimiz, Arçelik Bilgi Teknolojileri ekibi ile birebir projeler yapma imkanı bulmaktadırlar. Ayrıca teknik eğitimler, mentorluk çalışmaları ile dijitalleşmenin hızlandığı dünyada artan Bilgi Teknolojileri beklentilerinin ve Arçelik Bilgi Teknolojilerinin Ar-Ge olmasıyla oluşan hızlı tepki verme ihtiyaçlarına hizmet etmek için istihdama dayalı iş birliği yapılmaktadır. Bu işbirliği ile öğrencilerimizin aday mühendislik (işyeri eğitimi) sürecinde mesleki gelişimi desteklenerek, ülkemizdeki Bilişim Teknolojileri sektöründeki nitelikli işgücünün yetiştirilmesine katkı verilmesi hedeflenmektedir.

16 Haziran 2023 tarihinde Arçelik İstanbul-Çayırova Kampüsünde PREP programına katılan öğrencilerimizin 3. dönem mezuniyet törenleri gerçekleştirildi. Programa, Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümümüzü temsilen Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu katılarak, öğrencilerimizin mezuniyet sevincini paylaştık.

PREP programına katkısı olanlara teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize iş yaşamında başarılar dilerim.