MMG 4. Ar-Ge İnovasyon Zirvesi ve Sergisi

Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip ERDOĞAN, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı destekleri, İstanbul Valiliği, TÜBİTAK, TOBB, İTO, DEİK’in katkıları ile, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından 23-24 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde “MMG 4. AR-GE İNOVASYON ZİRVESİ ve SERGİSİ” düzenlendi.

Ülkemizin Ar-Ge ve İnovasyon stratejilerine katkıda bulunmak, üreten Türkiye’nin teknolojide geldiği noktaları göstermek, üniversite, sanayi ve kamu işbirliğini geliştirmek, inovatif projelerin yatırıma dönüşmesine, mevcut projeler ile ülke içerisinde ortak bir üretim sinerjisi oluşmasına, ulusal ve uluslararası sanayici ve yatırımcılara ülkemizdeki teşvik olanaklarının anlatılması sureti ile yatırımların artmasına katkıda bulunmak üzere tüm bileşenleri, ortak bir platformda buluşturmayı amaçlayan etkinliğe öğrencilerimiz ile birlikte katıldık.

TEKNOFEST 2019 da birincilik ödülü alan “Yapay Zekâ Temelli Katı Atıkların Ayrıştırılması” makinasını ziyaretçilere tanıtarak sergiledik.